OM MIG

SE*Simzaz

Jag heter Anna och jag bor tillsammans med mina tre härliga sibiriska katter i Stockholm. Jag är uppvuxen med hund och häst och att jag skulle bli med katt hade jag inte ens kunna drömma om för några år sedan. Att jag också utvecklade en mildare allergi i tonåren gjorde också att jag tvivlade. Men drömmen om ett husdjur levde kvar och av en slump såg jag en bild av en sibirisk katt. Jag föll pladaskt och det visade sig att min allergi klarare av denna underbara kattras. Det dröjde inte länge innan min första sibiriska katt Simba flyttade hem till mig. Då var tanken att få en mysig sällskapskatt. Men jag provade att ställa ut honom och det gav mersmak. Det var i september 2011 i Eskilstuna och där väcktes även mitt intresse för utställning och senare även att starta upp en liten uppfödning.

 

Mitt stamnamn godkändes i december 2011 och jag är sedan i december 2013 diplomerad uppfödare. Mitt katteri har fått namn efter mina två första sibiriska katter, SIMba och ZAZu.

 

I mitt avelsarbete strävar jag efter att föda upp friska, sunda katter med bra temperament. Jag lägger stor vikt vid hälsa och planerar mitt avetsarbete noga.

 

 

 

OM MIG

 

Copyright SE*Simzaz @ All Rights Reserved